Нашите картофени мечета: просто уникални!

С приятния си хрупкав, топящ се в устата мек вкус и форма на мечета, POM-BÄR са просто уникални!

Дали за семейството, филм или вечер с игри, пикник, рожден ден или излет – POM-BÄR са винаги подходящи!

Вътрешните им стойности са това, което има значение

Освен формата, вътрешните стойности на нашите продукти са също така важни: всички снаксове POM-BÄR са вегетариански. POM-BÄR Оригинал, Кетчуп, Сметана и лук и Сирене са и безглутенови. Така че грабвайте пакет от любимите си POM-BÄR и се поглезете с хрупкава, нежна почивка от ежедневието!

Всички вкусове на POM-BÄR

На колко години е POM-BÄR всъщност?

Нашите снаксове POM-BÄR са създадени през 1987 г. Днес нашите POM-BÄR са все така вкусни и хрупкави както винаги, а феновете им се наслаждават вече много години. Те нямат възраст и са винаги добри (отново и отново) за чудесните моменти, когато сте сами, със семейството си или с приятели.

Самото картофено мече е наистина все така младо и красиво, но всъщност малко се е променило с времето. Ето вижте сами.

1987

1987

1999

1999

2003

2003

2010

2010

2019

2019

Запознайте се с POM-BÄR

Детски смях, добро настроение и вкусен снакс: POM-BÄR е навсякъде, където можете да се забавлявате. Така че не затваряйте очи, защото на много места можете лично да се запознаете с него!

Нашата заявка

Intersnack Group е член на Европейската асоциация на производителите на снаксове (ESA). ESA, както и ние, има ангажимент към доброволната инициатива (Европейска харта) заедно с много други производители на храни, която служи за защита на децата.

Европейската харта включва устойчива промяна в начина, по който стоките се рекламират за децата. В рамките на Европейската харта на ESA (EU Pledge) ние се задължаваме да не правим реклама за деца под 12-годишна възраст по телевизията, в печата и по Интернет. Искате ли да научите повече?

Към уебсайта на Европейската харта